Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Mimarida yangın çıkması halinde yalım ve tütün yangın bapsı sayesinde özelliklerine demetlı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve diğer alanlara yayılması engellenir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size veri verecektir.

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın yararlanmaını da beyan etmek, nite davranılacağını ve panik halinde insanların kendini risk oluşum edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Yangın merdiveni, binalarda ciddi bir emniyet özelliğidir ve yangın yahut gayrı ivedi durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını getirmek derunin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri ekseri çelik veya demir gibi malzemelerden strüktürlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Birmebzul yangın bapsı modelinin durum aldığı bu alanda; panik barlı yangın bapsı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, göstermelik yangın kapıları, ölçün yangın kapıları kadar modeller de bulunuyor.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 intibak esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip sürdürmek; dayanıklı, bediiyat baplara en amelî fiyatlarla malik sarhoş olmak dâhilin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden müdrike bilgi alabilirsiniz.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra muhafaza eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan sağlıklı uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam harmoni katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi bilirkişi kadromuz ve verimli çallıkışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir kuruluşda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi midein;

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya selim ve kolayca açılabilen mimariya sahiptir.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanların emniyetli ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi sağlanır. Yapılan tetkikat, yangın temellangıcından itibaren geçen 3 dakikalık müddet içre fenomen yerinin dumanla dolduğu belirlenmiştir. Yine yalnızca 6 dakikalık gücük bir sürede havaın alevlerle kaplandığı belirleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçeklehandan yangın olumsuzluklarıyla kuruluşların derunindeki merdivenler kullanılamaz bir hal kızılır. Böylelikle strüktürlardan çıkış imkânsız olabilir. En yavuz dalgalı kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Güç kaybının en aza indirilmesi ya da büsbütün engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin rolü çok büyüktür.

Mafevkda arz yer kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

 60dk ve Yangın Çıkış Kapısı 120dk gibi yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın kapıları hassaten yangın sırasında kesinkes kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, benzeyen yahut yaylı menteşe ile muktezi yama mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması gereken bir diğer ilke ise asayiş yerine ihtiyaç duyulan şişatır contalardır.

Report this wiki page